365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Hvem kan få kredittkort?

I utgangspunktet så kan alle få kredittkort, men det finnes noen krav som er like for omtrent alle kredittkortselskaper. For å gjøre det enklere for deg å se om du kan få kredittkort har vi samlet opp de generelle kravene fra bankene her.

  • Over 18 år (enkelte kredittkortselskaper har 20,23 og 25 år)
  • Ingen betalinganmerkninger
  • Ingen inkassosaker
  • Skattepliktig inntekt (pensjon,lønn,sykepenger)
  • Norsk statsborgerskap

Metoden kredittkortselskapene bruker for å innhente denne informasjonen er igjennom såkalte kredittsjekker. En kredittsjekk er et system hvor bankene måler risikoen din. Hvor lavere poeng du har på kredittsjekken,jo vanskeligere blir det å få innvilget forbrukslån og kredittkort.

Hvis du er usikker på på kredittscoren din så anbefaler vi at du sjekker dette selv. I dag finnes det flere aktører som lar deg kjøre en kredittsjekk på deg selv. En av disse aktørene er Soliditet, her kan du kredittsjekke deg selv for kun 49,- kroner. Klikk her for å komme til Soliditet sine sider. 

Hvis du klarer å vente så kan du bare velge et av kredittkortene du føler passer best til deg selv i vår sammenligning av kredittkort her.