365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Alternativ til 365 Privat

Vi har fått veldig mange spørsmål i det siste om det finnes et alternativ til kredittkortet 365 Privat, som blant annet er kåret til Norges beste kredittkort flere ganger. Dette syntes vi var et veldig godt spørsmål, derfor gikk vi til vår søsterside Finansmegleren.no å spurte om råd.  Finansmegleren er kanskje en av de beste i Norge på kredittprodukter og det var derfor ikke overraskende at de fort kom opp med et veldig godt alternativ til de som allerede har 365 Privat eller de som ikke vil ha 365 Privat.

Tipset vi fikk var et kredittkort fra Santander, kanskje en av de største bankene i Norge på billån,kredittkort og forbrukslån. Kredittkortet som Finansmegleren.no mener er et godt alternativ har navnet Flexi Visa. Dette kredittkortet er som navnet tilsier, svært fleksibelt. Med dette kredittkortet slipper du alle rabattene du ikke bruker, for her bestemmer du hvor du selv vil ha rabatt selv.

Hver måned kan du selv velge hvilken kategori du ønsker å ha rabatt på, du kan velge mellom:

  •  Klær og sko
  • Sportsutstyr
  • Bensin
  • Flyreiser
  • Elektronikk

Når du så har valgt kategori så får du faktisk hele 4 % rabatt på den kategorien du har valgt. Den mest lukrative kategorien du kan velge er bensin mener vi. Da får du nemlig 4 % rabatt på bensinen du fyller, uavhengig av hvor. Dette gir deg en enorm fordel i forhold til Shell Mastercard eller 365 Privat hvor du har låst deg til en kjede.  Du kan som sagt endre hvilken kategori du ønsker rabatt på hver måned, det betyr at når du skal bestille sommerferien så kan du velge 4 % rabatt på flyreiser den måneden du bestiller flyreiser. Dette gir deg en enorm fleksibilitet, det er noe vi NorgesBesteKredittkort.com setter stor pris på.

Betingelser for dette kredittkortet:

Dette kredittkortet har det vi i NorgesBesteKredittkort.com definerer som gode betingelser. Med en  eff.rente 25,33 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 16 915,30. Det er ikke det billigste kredittkortet som finnes men heller ikke det dyreste.

Hvordan søke om Flexi Visa?

Det er veldig enkelt å søke om Flexi Visa og vi har gjort det ennå enklere. Alt du trenger å gjøre er å klikke på den sponsede lenken nedenfor og vi tar deg direkte til søknadsskjema.

Søk om Flexi Visa i dag, NorgesBesteKredittkort tar deg direkte til søknadsskjema! 

 

Comments are closed.