365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Flere reiser på kreditt

I Dagbladet i dag kan vi lese om en undersøkelse som er gjort blant unge mellom 25-34 år om ferievaner.Nesten 9% avNorges befolkning låner eller vurderer å låne penger for å dra på ferie. Dette er et rekordhøyt tall, men vi mener Dagbladet overdramatiserer dette. Kredittprodukter har fått et ufortjent rykte mener vi. Dette kan nok mange mene er en litt flåsete påstand av oss å komme med, men vi skal forklare.

Det innvilges flere hundre kredittkort og forbrukslån hver måned, av dem så er det en promille som blir misligholdt. I tillegg så er det slik at selv om dette ikke er den smarteste måten å finansiere en ferie eller en drøm med så er det ikke noe galt med det. Problemet er ikke at folk reiser på ferie og betaler denne med et kredittkort. Problemet ligger i at bankene sine systemer ikke klarer å samarbeide og at det derfor blir utstedt for mange kreditter til en person.

Istedenfor for å rette blikket mot nordmenns ferievaner med kredittkort så bør man fokusere på nordmenns forbruksvaner. Vi er enig i at det burde bli vanskeligere å få innvilget kredittkort. Nå har regjeringen i tillegg valgt å innføre et gjeldsregister, når dette blir iverksatt vil nok antall mennesker triste skjebner som sliter med kredittkort og forbrukslån gjeld mye mindre. Vi tror nok uansett at folk vil reise på ferie med kredittkort, rett og slett fordi det ikke er disse som sliter med gjeldsproblemer.

Comments are closed.