365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Husk å ha med et kredittkort på ferie!

Det nærmer seg fellesferie og aldri før har flere nordmenn reist på ferie. Det er en sjekkliste de aller fleste har når de skal på ferie, du skal huske:

  • Pass
  • Penger
  • Førerkort
  • Reiseforsikring
  • Bankkort

Vi mener nå riktignok at det er en til ting som man alltid bør ha med på ferie, nemlig et kredittkort. Et kredittkort som du kan bruke for å betale med når du er ferie. Grunnen er ganske enkel, det handler om sikkerhet. På de aller fleste feriesteder finnes det nemlig kriminelle som gjerne vil tjene litt penger på deg og dine. Dette kan skje igjennom kopiering av bankkort, ran eller andre former for kriminelle handlinger.

Hvis du bruker et kredittkort når du er på ferie så er sikret mot å bli svindlet. Det vil si at kredittkortselskapet vil i de aller fleste tilfeller stå ansvarlig dersom du blir svindlet. Dersom du bruker et ordinært bankkort så er prosessen med å få disse pengene igjen mye mer tidkrevende og ikke minst omfattende enn ved bruk av et kredittkort.

Vi anbefaler deg i størst mulig grad å unngå store mengder kontanter, du utsetter deg for risiko dersom du bærer større mengder kontanter. De aller fleste barer og restauranter som ikke aksepterer VISA aksepterer som regel kredittkort.

Oppsummering

Kort fortalt så bør du ha med et kredittkort på ferie. Det er trygger enn kontanter og visa. Kredittkort er også et vanligere betalingsmiddel i utlandet og derfor flere steder som aksepterer. Dersom du ikke har et kredittkort i dag så kan se vår sammenligning av kredittkort her og finn det kredittkortet som passer deg og dine behov best. 

 

 

Comments are closed.