365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Kredittkort eller forbrukslån?

Det hender man trenger mer penger enn man har, dette kan skyldes flere årsaker, men problemet ligger som oftest uansett i «Hvor skal jeg få pengene fra». Kredittkort eller forbrukslån på dagen kan være løsningen på nettopp dette pengeproblemet, men hva bør jeg velge? Vi kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre, men vi kan gi deg anbefalinger og råd.

Kredittkort

Fordelen med et kredittkort er at du kan få helt opp til 45 dager helt rentefritt. Det betyr at du kan få en kreditt på 50000,- kroner helt rentefritt i helt opp til 45 dager. Det er først etter disse dagene at et kredittkort kan bli veldig dyrt å drifte. Derfor egner kredittkort seg stort sett til lån du planlegger å betale tilbake i løpet av kort tid.

Du finner en fullstendig oversikt over de beste kredittkortene her.

Forbrukslån

Et forbrukslån er en type lån som mange forbinder med noe negativt, men det er faktisk flere enn du tror som tar opp forbrukslån. Et forbrukslån er dyrere enn et vanlig boliglån, men akkurat nå har forbrukslån en veldig gunstig rente som var boliglånsrente for kun noen få år siden. Et forbrukslån passer godt til deg som trenger mer enn 50000,- kroner og som ønsker å betale ned i et behagelig tempo. Det som er viktig å poengtere med et forbrukslån er at du kan betale ned lånet når du vil.

Du finner en god sammenligning over de beste forbrukslånene her.

Oppsummering

Som du sikkert forstår ut i fra hva vi har skrevet så passer et kredittkort godt for deg som kun trenger penger i en begrenset tidsperiode. Da kan du faktisk låne disse pengene omtrent gratis, dette forutsetter at det er varekjøp. Dersom du trenger et større beløp og ønsker å betale ned over lenger tid.

Vi ber deg uansett om å låne med måte og husk at hver eneste krone du låner skal betales ned. NorgesBesteKredittkort.com ønsker deg lykke til :)

 

Comments are closed.