365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Kredittkort er best på nett!

Billige klær og andre varer fra utlandet har gjort sitt til at nordmenn aldri har handlet så mye på nett som nå. Mange kvier seg for å handle på nett til tross for billige priser, nettopp fordi man ikke føler seg trygg. Det mange ikke vet, er at det finnes en måte å handle trygt på nett. Med et kredittkort er du mye tryggere enn om du bruker ditt ordinære visakort.

Hvorfor er det tryggere?

Når du bruker et kredittkort så betaler du ikke i praksis ikke før du har fått varen og betalt regningen. Det betyr at dersom du ikke får det du har betalt for så kan klage til ditt kredittkortselskap for at du ikke har fått varen. Da vil kredittkortselskapet undersøke dette og du vil etter litt behandlingstid få kreditert beløpet du har brukt. Det samme gjelder hvis din informasjon blir misbrukt å blir utsatt for uautoriserte transaksjoner. I disse tilfellene vil du mest sannsynlig få tilsendt et nytt kredittkort og de uautoriserte beløpene vil bli kreditert.

Dette er alle risikofaktorer ved å handle på nett som et kredittkort sikrer deg mot. Selv bruker vi bare kredittkort på nett og nettopp fordi da er man TRYGG. Så hvis du er en av dem som har kviet deg for å handle på nett så anbefaler vi at du finner deg et kredittkort som du kan bruke. Vi har laget en sammenligning over forskjellige kredittkort som i tillegg til å være trygge gir deg noen svært gode rabatter. Se alle våre anbefalte kredittkort her. 

 

Comments are closed.