365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Kredittkortfesten i Norge gir deg de gode betingelsene!

De siste årene har det kommet flere titalls forskjellige kredittkort på markedet, grunnen til dette er at nordmenn har blitt svært så glade i kredittkort. Konkurransen har dermed blitt mye større mellom de forskjellige kredittkortaktørene, det gir oss som forbrukere enda bedre betingelser og ennå flere goder.

Sammen med flere andre nettsider er NorgesBesteKredittkort.com i et samarbeid om å sammenlign beste kredittkort. Bare de siste månedene har vi lagt merke til at de forskjellige kredittkortselskapene tilbyr flere og bedre rabatter til sine brukere. Dersom du har et kredittkort fra din primærbank uten noen goder, så er tiden inne for å klippe dette kredittkortet i to og finne en bedre aktør.

Hvilket kredittkort er best?

Det finnes ikke et kredittkort som er best, men det finnes noen få veldig gode kredittkort. Disse har vi samlet i vår sammenligning av kredittkort her. Det som er viktig når du skal velge kredittkort er at du velger et kredittkort som passer ditt forbruk bra, det betyr at du først må vite hvor du legger igjen pengene. Det er nemlig forbruket ditt som bestemmer hvor mye og hvilket kredittkort som passer deg best. Eksempler følger neden:

  • Hvis du reiser mye så bør du velge et kredittkort med reiseforsikring og som gir deg rabatt på f.eks flyreiser. 
  • Kjører du mye bil så bør du velge et kredittkort som gir deg rabatt på drivstoff
  • Handler du mye klær?Da bør du velge et kredittkort som gir deg rabatt på klær.

Hvis du velger et kredittkort på bakgrunn av ditt forbruk kan vi nesten garantere deg at du vil spare mye penger hvert år. Dersom du har kontroll og disiplin over egen økonomi er det heller ikke noe i veien for å ha flere kredittkort for å spare mest mulig.

Comments are closed.