365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Norges Beste Kredittkort

Det finnes i dag svært mange tilbydere kredittkort, men hvilket kredittkort er best? Vi kan med trygghet si hvilket kredittkort som er Norges beste. Dette er ikke en mening som bare vi deler, men faktisk så er dette kredittkortet kåret til Norges beste kredittkort av blant andre VG & E24.

Ikke bare er det kåret til Norges beste kredittkort i 2013 men det er kåret hele 8 ganger på rad. Lurer du på hvilket kredittkort vi snakker om? Det er jo selvfølgelig 365 PRIVAT kredittkort! 

Du kjenner nok kanskje kredittkortet igjen som det grønne kredittkort med et dyr på. Ikke bare skiller 365 PRIVAT seg fra andre kredittkort utseende messig, men det skiller seg ut på betingelser og ikke minst på cash. Cashback betyr rett og slett at du får penger tilbake på hvert eneste kjøp du gjør.

Kredittkortet er Norges beste for den disiplinerte bruker, med en Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, 16 907,02 så lønner deg seg å betale kredittkortregningen i tide.  Du har 45 dager rentefri kreditt!!!

Her er noen av fordelene du får dersom du skaffer deg 365 PRIVAT kredittkort:

  • 10 % strømrabatt 
  • 10 % rabatt når du skal leie bil
  • 10 % på en solid og god reiseforsikring
  • 10 % rabatt på alle Rica hoteller
  • 3,65 % i cashback + 30 øre per liter på alle ESSO stasjoner
  • 3,65 % i cashback hos alle skobutikker
  • 3,65 % i cashback i alle klesbutikker

Du trenger ikke lete etter bedre kredittkort, dette er nemlig det beste kredittkortet på det norske markedet i dag. Det finnes ingen som kan måle seg med betingelsene,cashbacken eller rabattene. Vil du spare penger i dag? Skaff 365 PRIVAT kredittkort i dag! Bruk vår sponsede lenke nedenfor!!!

Søk om å få Norges beste kredittkort i dag her!