365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Norges Beste Kredittkort til kvinner

Vi kvinner er som regel glad i å handle både klær og sko, dette har  365 Privat, som nylig ble kåret til Norges beste kredittkort skjønt. Derfor har de i tillegg til å gi gode rabatter på bensin også noen svært gode rabatter som de aller fleste kvinner vil hoppe i taket av. 365 Privat har nemlig også 3,65 % i cashback hos alle klesbutikker og skobutikker.

Det betyr i praksis at hvis du handler klær på H&M eller kjøper nye sko hos Bianco så vil du få 3,65 % tilbake.  Dette får du uavhengig av om varen er på salg. Hvis du selv tenker igjennom hvor mye du handler hvert år i klær og sko så skjønner du hvor mye penger du kan spare ved å skaffe deg et kredittkort fra 365 Privat.

I tillegg så har du 45 dager helt rentefritt. Det betyr at dersom du søker om kredittkort fra 365 Privat så kan du faktisk handle når du vil og betale når du får utbetalt. Det er nettopp denne fleksibiliteten som er så deilig med et kredittkort. Som alle andre kredittkort så lønner 365 Privat seg kun hvis du betaler regningen i tide, men du har jo tross alt 45 dager å betale regningen på.

Andre fordeler med 365 Privat: 

  • 3,65 % i cashback på alle bensinstasjon 
  • 0,31 øre i liter drivstoff du fyller hos Esso (i tillegg til cashback)
  • 10 % rabatt på reiseforsikring
  • 10 % rabatt på alle Rica hoteller

Som du skjønner, så er det ikke uten grunn at 365 Privat har blitt kåret til Norges beste kredittkort 8 ganger på rad. Det er nemlig et kredittkort som virkelig skiller seg ut fra mengden. Her får du best cashback, beste rabatter og ikke minst 45 dager helt rentefritt. Dersom du ikke har 365 Privat i dag så bør du skaffe deg det i dag. Ved å klikke på den sponsede linken nedenfor så tar vi deg direkte til søknadsskjema.

Søk om kredittkort  fra 365 Privat i dag, spar flere tusen kroner i året med rabatter og cashback. 365 Privat – Norges Beste Kredittkort.  Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, 16 907,02. Vi tar direkte til søknadsskjema!!

Comments are closed.