365 PRIVAT ER NORGES BESTE KREDITTKORT

365 PRIVAT er kåret flere år på rad tilNorges beste kredittkort. for den disiplinerte bruker. Du finner ikke et kort med bedre fordeler og betingelser. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT i dag.

Søk i dag!

Sammenlign kredittkort

Det finnes i dag et hav av kredittkort, vi vet at det kan være vanskelig å velge riktig kredittkort. Derfor har vi laget en sammenligning av kredittkort, hvor du enkelt kan finne det kredittkortet som du mener passer best til dine behov. Vi har rangert dem i kronologisk rekkefølge. Vi har sett oss lei på kredittkortsider som gir deg deg 10 alternativ, vi har heller jobbet med å finne de beste kredittkortene til deg. Derfor har vi kun 4 kredittkort lister i våres liste.

 

     1. 365 PRIVAT – KÅRET TIL NORGES BESTE KREDITTKORT

norges beste kredittkort

Stoler du på oss og andre medier? Ikke les begrunnelsen, bare søk om 365 PRIVAT her.

365 PRIVAT er et kredittkort som har blitt kåret til Norges Beste Kredittkort flere år på rad av blant andre Dine Penger. 365 Privat er et kredittkort som gir deg enorme fordeler når du shopper klær eller om du bare handler bensin. Altså dette kredittkortet passer like bra til kvinne som mann. Noen av fordelene med kredittkortet i fra 365 PRIVAT og som gjør det til Norges Beste Kredittkort er:

 • 10% rabatt på overnatting på utvalgte hotellkjeder 
 • 3,65 % i Cashback på alle kjøp i skobutikker,klesbutikker og bensinstasjoner i hele verden
 • Gratis strømforsikring
 • Rentefritt i 45 dager
 • 0,81 ,- kr i rabatt per liter på alle Esso bensinstasjoner

Med en Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, 16 907,02 så skal du lete lenge etter et kredittkort med like gode rabatter og ikke minst minimalt med gebyrer. Dette er kredittkortet for deg som ønsker å spare penger og ikke minst gjøre trygge kjøp. Dette er et Mastercard, shopping er tryggest med et Mastercard.

Lyst til å søke om et 365 PRIVAT kredittkort? Bruk vår sponset link her. Søk om kredittkort fra 365 PRIVAT her. Vær oppmerksom på at dersom du ikke har kontroll over egen økonomi fraråder vi kredittkort i det hele tatt. Se også nøye på rente eksempelet her Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, 16 907,02-.

2. Bank Norwegian – Få gratis flyreiser når du bruker kredittkortet 

Bank-Norwegian-kredittkort

Bank Norwegian er et søsterselskap av Bank Norwegian. Det er selvfølgelig Bjørn Kjos som står bak Bank Norwegian, banken er kanskje ikke så kjent og det er litt ufortjent. Bank Norwegian sitt kredittkort er nemlig et veldig godt produkt for deg som ønsker å reise på ferie litt billigere. Du kan få helt opp til 20% tilbake, du får ikke penger men Cashpoints. Cashpoints er Bank Norwegian sin egen valuta som du kan bruke neste års ferie.

Fordelene med et kredittkort fra Bank Norwegian er:

 • 1% i cashback på alle varekjøp du gjør
 • Opptil 20% på spesielt utvalgte kjøp
 • Rentefritt i 45 dager
 • Helt opp til 100000,- i kreditt
 • Reise og avbestilingsforsikring inkludert
 • Ingen ekstra gebyrer ved uttak i utlandet

Lyst til å søke om kredttikort fra Bank Norwegian? Bruk vår sponset lenke HER. Med Norwegian-kortet kan du nå få inntil kr 100.000 i kreditt. Klikk her for å søke! Eks. ved utsatt betaling etter rentefri periode: eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,- 

3. Shell Mastercard – Få rabatt for hver eneste liter du fyller 

mastercard-fra-shell

Shell har ikke bare gode pølser og burgere, de har også et av de beste kredittkortene på markedet. Fyller du drivstoff hos Shell og bruker Shell sitt eget Mastercard så vil du få 40 øre tilbake i Trumf poeng. På alle andre kjøp får du 1% tilbake i Trumf poeng. Nå tenker du kanskje, hva skal jeg med poeng fra Trumf? Du kan veksle disse til kontanter, det betyr i praksis at du får penger tilbake av Shell. Et annet hett tips er å bruke disse poengene hos SAS Eurobonus. Et par ganger i året så har nemlig SAS Eurobonus kampanjer med Trumf hvor de dobler poengene dine. Så kanskje du klarer å finansiere en tur til NYC eller Thailand?! I tillegg cashback så vil du få rabatt på flere produkter i fra Shell og partnere.

Hvis du kjører mye bil så er dette definitivt et kredittkort du må skaffe deg. Lyst til å søke om kredittkort? Bruk vår sponset lenke her. Søk om Shell Mastercard i dag og få penger hver gang du fyller tanken. Med en nom. rente på  21,5%, en Eff.rente 26.05% , 150000. 0/12 måneder, totalt  17138,-. 

4. Ikano Visa – Et annerledes VISA kort med markedets beste rabattprogram!

IKANO VISA

Ikano Visa er det kortet vi mener alle burde ha. Det er et helt vanlig Visakort med en kreditt helt opp til 50000,- kroner. Men det er en stor forskjell. Her kan du potensielt spare over 4000,- kroner i året på å shoppe. Som Ikano Visa kunde, får du 1% fast rabatt på alle kjøp bensinstasjoner (uavhengig av kjede) og dagligvarebutikker (uavhengig av kjede) tilknyttet Visa. Dette gjelder i Norge og i utlandet. I tillegg så har du hver måned spesielle tilbud på rabatter innen forskjellige butikker, dette vil du som kunde selvfølgelig få beskjed om hver måned.

Ønsker du å søke om kredittkortet med de beste rabattene? Ja da burde søke om kredittkort fra Ikano.  Bruk vår sponsede lenke her.Det finnes mange grunner til å velge Ikano Visa. Det at kortet er gratis å få, ha og handle med, i tillegg til at det har et av markedets beste rabattprogram, bør være med på å styre ditt valg. SØK OM IKANO VISA HER!Eff. rente 20,10 %, 15.000 kr o/12 mnd. Totalt 16.572,76 kr!